Brigitte Arntz-Russel

mcn_0104

Aanwezig: Maandag (Beverwijkstraat 9 B)  dinsdag en vrijdag (Buikslotermeerplein 243)
Email: arntz@fysiomcn.nl

Specialisaties

  • Master Bekkenfysiotherapie
  • Hypnotherapeut
  • Podoloog

Aandachtsgebieden
Bekken- en bekkenbodem: pijnklachten rondom het bekken, klachten/pijn bij zwangerschap of ten gevolge van verzakking, klachten/pijn bij het plassen, ontlasten en/of vrijen.
Voet: voetklachten en houdings-, bewegingsgerelateerde klachten vanuit een afwijkende stand van de voeten.

Achtergrond
In 1984 studeerde ik af aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar in Amsterdam. Daarna heb ik mij o.a. verdiept in de podologie (behandeling van klachten door een afwijkende stand van de voeten). Sinds 2015 ben ik geregistreerd Master Bekkenfysiotherapeut en zie ik veel patiënten (zowel mannen, vrouwen als kinderen) met klachten bij het plassen, ontlasten of vrijen. Daarnaast behandel ik vrouwen met klachten die samenhangen met zwangerschap of verzakking.

Inspiratie
Mijn grote passie is het bekken: een klein gebied van het lichaam, maar wel uw basis! De bekkenbodem wordt ook wel gezien als de spiegel van de ziel. Zit u niet goed in uw vel, dan reageert de bekkenbodem daar op. Als we hier geen aandacht aan besteden ontstaan er vaak vervelende klachten die invloed hebben op ons leven. Vaak praten we hier niet over of schamen we ons ervoor. Gelukkig is er iets aan te doen. Ik ga samen met u op zoek naar de oorzaak. Met hart, hoofd en handen informeer, adviseer en begeleid ik u tijdens het oefenen.

BIG-nummer: 59034892004