Tess de Boer

Aanwezig: dinsdag en donderdag
Locatie GC Waterlandplein, Beverwijkstraat 9 B

Email: deboer@fysiomcn.nl

Specialisaties

Aandachtsgebieden
Schouder-, nek-, en rugklachten.

Achtergrond
Het menselijk bewegen heeft mij altijd erg gefascineerd. Mede dankzij mijn moeder, die werkt als oefentherapeut Cesar, heb ik een grote interesse ontwikkeld voor het bewegingsapparaat en ben ik zelf fysiotherapie gaan studeren. Het is me met de paplepel ingegoten.

Klachten aan de wervelkolom en de schouder behandel ik graag, maar de mens achter de klacht vind ik het meest boeiend. Ook het  revalideren van mensen die geopereerd zijn of een blessure opgelopen hebben, of het nou is na een kruisbandletsel of een spierblessure, heeft mijn interesse – samen met de patiënt toewerken aan herstel.

Ik heb een sterke drang me te blijven ontwikkelen; wanneer een klachtenbeeld niet helemaal duidelijk is, duik ik de literatuur in en zoek ik daarnaast samen met de patiënt naar mogelijkheden. Dit puzzelen vind ik het leukst.

Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik moeder van 3 kinderen en ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden op het strand of in het bos met onze hond Loetje.

Inspiratie
Als fysiotherapeut wil ik uw klacht zo goed mogelijk begrijpen. Ik kijk naar het klachtenbeeld en hoe houding en beweging én uw persoonlijke factoren de klachten beïnvloeden. Aan de hand daarvan stel ik samen met u een behandelplan op.

Ik probeer handvatten aan te reiken, zodat u zo snel mogelijk weer zelf grip krijgt op uw klacht. Ik ben tevreden op het moment dat het me lukt om mensen die ‘willen’ een stapje verder te helpen zodat ze het ook weer zelf ‘kunnen’.

BIG-nummer: 19925643004