Rachelle Steur


Rachelle Steur

Aanwezig: maandag en dinsdag (Asterweg 6)
woensdag (Displaystraat 13)
donderdag en vrijdag (Buikslotermeerplein 243)

Email: steur@fysiomcn.nl

Specialisaties:
-Algemene fysiotherapie
-Triggerpoint therapie en Dry Needling
-Hoofdpijn
-Duizeligheid en evenwichtsproblemen
-Schouderklachten

Aandachtsgebieden:
-Hoofdpijn
-Schouderklachten
-Revalidatie na operaties
-Sportgerelateerde klachten

Achtergrond:
Ik heb jarenlang aan topsport gedaan in het waterpolo, onder andere in Jong-Oranje en in het Nederlands Team. Daardoor heb ik ook de nodige tijd bij de fysiotherapeut doorgebracht en weet hoe het voelt om hulp nodig te hebben vanwege pijnklachten. Als klein meisje wist ik al wat ik wilde worden; een fysiotherapeut.
In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht voor de opleiding Fysiotherapie na mijn stage bij MCN fysiotherapie. Ik ben direct gaan werken bij Asterweg Medisch Centrum Noord als fysiotherapeute, de praktijk die ik heb opgebouwd is nu succesvol samengegaan met MCN fysiotherapie. Ook ben ik onderdeel van het hoofdpijnteam van MCN en ben ik ook regelmatig te zien in de hoofdpijnpoli van het Boven IJ ziekenhuis.
In mijn vrije tijd ben ik nog steeds zeer actief in de sport waterpolo op Eredivisie niveau bij zv de Ham. Hier komen mijn sportieve passies samen, watertrainingen en krachttraining. Voor passieve ontspanning kijk ik graag naar films en series en speel ik graag gezelschapsspellen met vrienden.

Inspiratie:
Fysiotherapie is een prachtig beroep waarbij de mens centraal staat. Ieder mens is echter anders en heeft andere wensen. Kan ik jou helpen het beste uit jezelf te halen zowel in het dagelijks leven als op sportief gebied? Ik ga de uitdaging aan!

BIG nummer: 59922424604