Eveline Eigenhuis

mcn_0087

Aanwezig: woensdag t/m vrijdag
Email: eigenhuis@fysiomcn.nl

Aandachtsgebieden
Voorkeurshoudingen, achter in de fijne en/of grove motoriek, schrijfproblemen, blessures- en of orthopedische klachten bij kinderen

Achtergrond

Sinds 2021 ben ik afgestudeerd als Kinderfysiotherapeut MSc. Ik heb altijd al graag met kinderen gewerkt. Binnen ons vakgebied heb ik de mogelijkheid om het individuele kind, de ouders en de omgeving te kunnen begeleiden door het maken en uitvoeren van een behandelplan. Een passend plan uniek voor het kind, om de ontwikkeling zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Om een kind te zien ontwikkelen, snelle stappen te zien maken en uiteindelijk zelf weer door te zien gaan, geeft mij een voldaan gevoel. Ik zie kinderen van 0 t/m 18 jaar met gevarieerde problematiek. Mijn specialisaties liggen bij: het kind van 0-2 jaar met een motorische achterstand en/of een voorkeurshouding, het kind met orthopedische klachten, zoals pijnklachten na sport of groeipijn en het kind met een achterstand in de fijne motoriek en/of moeite met leren schrijven.
Mijn werkdagen zijn: woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ben werkzaam op verschillende scholen in Amsterdam-Noord. Op de andere dagen ben ik werkzaam voor Odion, bij het orthopedisch dagcentrum (ODC) Dynamica. ODC Dynamica is expert in het begeleiden van kinderen met gedragsproblemen en een verstandelijke en/of meervoudige ontwikkelingsachterstand.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, al vanaf jonge leeftijd schaats ik. Ook vind ik het leuk om te snowboarden, fitnessen, tennissen en mooie plekken op de wereld te zien.

BIG-nummer: 79924634604