Eveline Eigenhuis

mcn_0087

Aanwezig: woensdag t/m vrijdag
Email: eigenhuis@fysiomcn.nl

Aandachtsgebieden
Voorkeurshoudingen, achter in de fijne en/of grove motoriek, schrijfproblemen, blessures- en of orthopedische klachten bij kinderen

Achtergrond
In 2014 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie volgde ik de Minor ‘Werken in Ontwikkelingslanden’ waarbij ik 10 weken in Sri Lanka ben geweest om daar een steentje bij te dragen aan de fysiotherapie. Tijdens mijn opleiding werd ik er van bewust dat ik graag met kinderen werk. Daarom ben ik in nadat ik ben afgestudeerd in 2018 gestart met de Master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Na een hele fijne stageperiode tijdens mijn Bachelor ben ik komen werken bij MCN fysiotherapie. Ik vind het leuk om mensen te begeleiden en te helpen en om te zien dat ze tevreden en blij weggaan. Ik haal veel energie uit het behandelen van kinderen. Met kinderen oefen je vaak op een spelenderwijze waardoor kinderen enthousiast zijn. Dit geeft enthousiasme terug. Als kinderfysiotherapeut kan je veel betekenen voor o.a. de ontwikkeling van een kind. Een kind heeft nog een heel leven voor zich en het is mooi dat ik er aan kan bijdragen om een stapje in de goede richting te geven.

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het sporten, al vanaf jonge leeftijd schaats ik. Ook vind ik het leuk om te snowboarden, fitnessen, tennissen en mooie plekken op de wereld te zien.

BIG-nummer: 79924634604