Bas Wiebenga

mcn_0084

Aanwezig: Dinsdag t/m donderdag (Lokatie GC Waterlandplein, Beverwijkstraat 9 B)
Vrijdag (Lokatie Wingerdweg 28)
Email: wiebenga@fysiomcn.nl

Specialisaties

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry needling

Aandachtsgebieden
duizeligheid, hoofdpijn, rug- en nekklachten

Achtergrond
Sinds 2002 behandel ik patiënten met duizeligheidsklachten. Ik begon hiermee omdat ik erachter kwam dat veel vormen van duizeligheid uitstekend te behandelen zijn. In die tijd werd dat nog door niemand gedaan. Veel patiënten liepen onnodig lang rond met klachten waar ik ze vaak binnen enkele behandelingen vanaf kon helpen. Dit heeft mij gemotiveerd om me steeds verder te verdiepen in behandelmogelijkheden. Door uitstekende samenwerking met huisartsen, KNO-artsen en neurologen uit de regio lukt het inmiddels om veel duizelige patiënten van hun (langdurige) klachten af te helpen.
Hiernaast is het behandeling van hoofdpijnpatiënten een belangrijk aandachtsgebied. Als teamlid van het multidisciplinaire hoofdpijnbehandelcentrum BovenIJ zie ik veel complexe hoofdpijnklachten. Samen met de patiënt zoek ik naar manieren om de hoofdpijn te verminderen of deze een minder negatieve impact op de kwaliteit van leven te laten hebben.

Inspiratie
Het is geweldig om samen met mensen te werken aan het verbeteren van hun gezondheid.
Mensen helpen om die dingen weer te kunnen doen waar ze plezier in hebben, dat geeft mij veel voldoening. Maar ook het blijven doorleren en specialiseren geeft mij energie. Zo weet ik dat ik altijd de beste zorg kan bieden aan patiënten die speciaal voor mij komen.

BIG-nummer : 19058145604