Geriatrie

Gezond oud worden? Nog van alles willen doen op latere leeftijd? Voor gerichte zorg bij problemen met spieren, gewrichten, evenwicht of bij vragen over wat u zelf kunt doen om zelfredzaam te zijn kunt u bij onze ouderen specialisten terecht. Zij hebben ruime ervaring met mensen die problemen krijgen bij het ouder worden. Hij heeft uitstekend contact met andere organisaties die bij uw zorg betrokken zijn (huisartsen, ergotherapie, thuiszorg etc.).
Dick Sier, Wilma Coppens en  Anna Curvers (ergotherapeut) coördineren voor MCN de zorg voor de oudere patiënt.

Het team MCN staat klaar om u optimaal te begeleiden. Of dat nou is omdat u fit wil blijven, goede revalidatie wil na een operatie of last heeft van uw spieren of gewrichten.

Download hier de Senioren Flyer

Mevr. Hanneke S. (83 jaar)
“na mijn heupoperatie werd ik eerst in een verpleeghuis opgevangen. Na drie weken mocht ik naar huis. Als alleenstaande was het voor mij lastig om mijn draai weer te vinden. De heer Sier kwam bij mij thuis en gaf mij hele goede adviezen. Ook schakelde hij mevrouw Curvers in die direct de nodige aanpassingen in mijn huis regelde. Nu durf ik weer  zonder hulp onder de douche”