Duizeligheid

Veel vormen van duizeligheid zijn uitstekend te behandelen!

Het gevoel dat de kamer om je heen tolt na plat in bed gaan liggen of opstaan uit een stoel, een onzeker gevoel bij het lopen of zelfs angst om te vallen en niet meer durven te bewegen. Het komt helaas vaak voor.

Jaarlijks bezoeken duizenden mensen met deze klachten de huisarts. Goed nieuws is dat er bij veel patiënten een goede behandeling mogelijk is. De duizeligheidspecialisten van MCN hebben zich door bij- en nascholing in binnen en buitenland gespecialiseerd in de behandeling van van deze klachten. Samen met u gaan zij de strijd aan tegen duizeligheid.

Leon Adolfs, Cornel Tol en  Bas Wiebenga hebben de afgelopen jaren expertise opgebouwd op het gebied van de behandeling van verschillende vormen van duizeligheid. Inmiddels hebben al vele honderden patiënten de weg naar hen gevonden!

mcn_0084
Leon Adolfs                                                                              Bas Wiebenga


Cornel Tol
Lees hier het interview met Leon en Bas (Stadsblad Amsterdam Noord)
Duizeligheid: de behandeling bij MCN (Breednieuws)
Duizeligheid Flyer

Heeft u last van duizeligheid of heeft u vragen hierover? Bel ons dan voor het maken van een afspraak.
“Voor het eerst durf ik weer zelfstandig de straat op. Uit angst om te vallen ging ik de laatste jaren nooit meer alleen de deur uit. Door de behandeling bij Fysiotherapie MCN heb ik weer vertrouwen in mezelf gekregen”.